Hivernacles per a la Destil·leria Bombay Sapphire

Laverstoke Mill – Nr. Whitchurch, Hampshire (Regne Unit) - 2014

Nova destil·laria i centre de visitants de Bombay Sapphire a Laverstoke. Dos hivernacles de vidre dissenyats per Heatherwick Studio per a la nova destil·leria i centre de visitants de Bombay Sapphire a Laverstoke (Regne Unit). Les estructures dels hivernacles de vidre són independents i assentades sobre l’aigua. L’estructura més gran és un hivernacle amb plantes mediterrànies. Té aproximadament 9 m de diàmetre i 15 m d’alçada per sobre els fonaments. L’estructura més petita és un hivernacle de plantes tropicals aproximadament de 9 m de diàmetre i una alçada d’11 m a partir dels fonaments. La superfície de vidre consisteix en una secció circular plegada que creix cap a dalt, es va corbant i estrenyent fins a connectar amb l’edifici existent convertint-se llavors en una secció rectangular. La geometria lliure original s’aconsegueix a base panells cilíndrics formats per vidres on la seva majoria vidres tenen un comportament també estructural. Els vidres estan connectats al llarg dels perfils d’inoxidable de color mitjançant diferents connectors.

Bellapart va guanyar amb aquest projecte The Outstanding façade Innovation 2015 of international awards en la categoria de façade engineering excellence.

  • ClientBombay Spirit Company Limited
  • Arquitecte Heatherwick studio
  • Enginyer Arup
  • Project Manager Meller
  • Categoria Estructures d'acer & vidre
  • Descarregar Newsletter

Compartir

Related Projects

X

Estem utilitzant cookies per donar-li el millor servei possible. Navegant en el nostre web, vostè accepta l’ús de les nostres cookies. Més informació aqui