Flagship store Champs Élysées

París (França) - 2018

Remodelació d’un edifici existent al número 114 de l’Avinguda des Champs Elysées. El més destacable d’aquest projecte és la construcció d’un lluernari amb forma pentagonal de 180 m2 de superfície, està situat a la 5a planta d’un pati interior de l’edifici. El lluernari compta amb validació ATEX amb sistema RAICO i revestiment exterior amb xapes d’alumini.

Aquest lluernari inclou 50 piràmides de geometria variable que conformen un calidoscopi des de l’interior del pati. Aquestes piràmides acústiques en panel honeycomb microperforades estan suportades a l’estructura del lluernari.

A l’entrada principal s’hi ha instal·lat una porta motoritzada de 4 metres d’alçada i els vidres laterals s’han adaptat a la motllura de l’edifici antic. Els vidres de les vitrines exteriors tenen unes dimensions d’entre 3 i 4,5 metres d’altura amb revestiments de llautó sulfuritzat. En diferents zones de l’edifici, Bellapart ha instal·lat les baranes de vidre amb un passamà en llautó extruït i xapes de forjat  en llautó sulfuritzat.

  • Arquitecte Foster and Partners
  • Enginyer Eckersley O'Callaghan
  • Categoria Estructures d'acer & vidre

Compartir

Related Projects

X

Estem utilitzant cookies per donar-li el millor servei possible. Navegant en el nostre web, vostè accepta l’ús de les nostres cookies. Més informació aqui