SEPTEO | DWARF - Animation studio

Montpellier (France) - 2017

Manufacture and installation of aluminium Brise Soleil on the façade of the South building of Septeo-Dwarf à Lattes, covering the right side of the façade, approximately 29x11.50m and the left side approximately 29x10.80m.
The design of the façade aimed to create a visual effect of movement through the different lengths and widths of the slats.
The variation in width is achieved by joining the 300mm and 245mm extruded slats and applying a RAL 9010 satin finish.
In the same building, a skylight is also installed in the roof, approximately 14x7m in dimension, with a modular pane of 2330x1550mm.
The panes of the skylight have a white silkscreen, whose design evokes the slats on the façade.

  • ClientSepteo
  • Architect AMG Architectes

Share

Related Projects

X

We use cookies to give you the best possible service. By using the website, you agree to our use. More information here